Pensionatet drivs av Kim Norlin och Eva Bermsjö, med mångårig erfarenhet av hundar, katter och andra djur. Förutom det stora och brinnande intresse för hundar och katter och deras trivsel så är vi även uppfödare av korthårig tax och skotte och driver kenneln Peppersaint's. Vi är båda utbildade av Svenska Kennelklubben, är auktoriserad viltspårdomare och mycket engagerad i Skåne-Blekinge Taxklubb. Dessutom lantbruksutbildade med flera års erfarenhet av kor, grisar, fjäderfä mm. Kim har även erfarenhet från arbete på djursjukhus.

Vi lägger största vikt vid den enskilda hundens och kattens välbefinnande när de gästar pensionatet och gör allt för att varje individ ska komma till ro och trivsel i den nya miljön. Vi ser gärna att husse och matte tar med egna filtar, korgar och leksaker till hunden och katten för att "rätt hemmadoft" ska finnas med för trygghet och trivsel. Det är även lämpligt att hunden och katten tar med sig egen mat, så att man inte måste kombinera miljöombyte med foderbyte. Allt för att djuret ska må så bra som möjligt! Om du tar med godsaker, tuggben etc. tänk på att ta med produkter som ditt djur är van att mumsa på, så den inte får med sig något den inte tål. 

     

Vi hoppas du ska känna dig trygg att lämna ditt husdjur hos oss under din semester eller resa! Välkommen att lämna din hund eller katt hos oss för längre eller kortare perioder!

Kim Norlin